Air Jordan 3 Winkel


Air Jordan 3 Winkel Air Jordan 3 Winkel

.
De Air Jordan 3 komt dit jaar terug. De eerste colorway op de lijst is niemand minder dan de felbegeerde Goedkope Air Jordan 3. De True Blue-colorway komt in een geremasterde stijl en zal ook worden uitgerust met Nike-branding, waardoor het een echte OG retro-release is! Beschouwd als een OG-colorway van de Air Jordan 3, zal de schoen gekleed zijn in een wit premium leren bovenwerk, gecompenseerd door de True Blue-hits op de misole, voering, eyestay en de Nike-branding op de hiel. Een klein beetje rood geeft de schoen een mooie pop omdat hij op de Jumpman op de tong, de onderste oogjes en de branding op de buitenzolen is geplaatst. De geliefde olifantenprint is niet alleen te zien op de hiel en teen, maar ook op de eyestay, een kenmerk dat deze colorway onderscheidt van andere OG-versies.

Image

We zijn nog maar drie maanden verwijderd van Black Friday, wat de terugkeer betekent van de Air Jordan 3 te Koop True Blue met de geliefde Nike Air-branding op de hiel. Black Friday van 2016 zal enorm zijn, want niet alleen zullen we de Air Jordan 3 zien na twee jaar weggestopt te hebben, maar hij zal terugkeren in de OG True Blue-colorway die veel mensen kennen en waarderen. Om de dingen nog specialer te maken, besloot Jordan Brand de OG-colorway terug te brengen op dezelfde manier als die in 1988 werd uitgebracht, met Nike Air-branding op de hiel.

De terugkeer van de Air Jordan 3 Winkel dit jaar begint met een Cyber ​​Monday-kleurstelling en het silhouet zal naar verwachting ook worden aangeboden in een nieuwe exclusieve versie van de basisschool. Met een gewaagd palet van Dark Purple Dust, Atomic Pink en Blue Cap - paars domineert het grootste deel van het bovenwerk, terwijl blauwe details overal prominent aanwezig zijn, met name op de kenmerkende overlays met olifantenprint, tussenzool, kraaggedeelte en binnenvoering. Hints van roze zijn ook te zien op de oogjes en branding op de tong, terwijl een witte tussenzool en een paarse rubberen buitenzool de algehele samenstelling verstevigen.

Lifestyle-afbeeldingen van de Air Jordan 3 Schoenen zijn te zien, aangezien we nog maar enkele dagen verwijderd zijn van de officiële releasedatum. Voorgesteld om hulde te brengen aan de maandag na de Thanksgiving-vakantie, is de sneaker in wezen overgoten met een simplistische tweekleurige afwerking. Zwart bedekt het leren bovenwerk, terwijl wit is geïmplementeerd voor de rubberen zool. Afwerkingsdetails zijn onder meer een matzwarte Jumpman-merkpatch op de achterkant en klassiek Jumpman-borduurwerk op de tong en inlegzolen.

De Air Jordan 3 Heren/Dames is slechts enkele dagen verwijderd van de release, die voor de voorgestelde naam ligt, omdat er wordt gesuggereerd om hulde te brengen aan de maandag na de Thanksgiving-vakantie. In wezen overgoten met een simplistische tweekleurige afwerking, domineert zwart het leren bovenwerk, terwijl wit wordt geïmplementeerd voor de rubberen zool. Afwerkingsdetails zijn onder meer een matzwarte Jumpman-merkpatch op de achterkant en klassiek Jumpman-borduurwerk op de tong en inlegzolen.

www.snkrmall.com